یزدفردا؛ رئیس پلیس راه استان یزد از وقوع سانحه مرگبار در زیر پل «میبد به ندوشن» خبر داد و گفت: برخورد یک دستگاه کامیون کمپرسی با خودروی پراید، جان راننده و سرنشین پراید را در دم گرفت.

به گزارش یزدفردا؛ سرهنگ رحیم حاجی‌ده‌آبادی در خصوص جزئیات این حادثه گفت: ساعت ۱۲:۵۵ امروز سه‌شنبه چهارم آذر، گزارشی از وقوع تصادف در محدوده زیر پل میبد به ندوشن به پلیس راه اعلام شد.

وی افزود: با حضور مأموران پلیس راه در محل حادثه مشخص شد یک دستگاه کامیون کمپرسی با یک دستگاه سواری پراید برخورد کرده است که بر اثر شدت سانحه، راننده و سرنشین خودروی پراید در دم جان باخته‌اند.

رئیس پلیس راه استان یزد با اشاره به ادامه بررسی‌های کارشناسان تصریح کرد: علت اولیه حادثه تجاوز به چپ کامیون کمپرسی اعلام شده است.

وی از رانندگان خواست با رعایت قوانین و پرهیز از تجاوز به مسیر مخالف، از وقوع چنین حوادث تلخ و جبران‌ناپذیری جلوگیری کنند.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا